Werknemers

Een Nieuw Begin: Dejen (31) start bij Stappert Noxon Helmond

tristo kleine icon
Redactie Tristo
September 19, 2023
5 min read

Tristo: Waar Kansen Gecreëerd Worden

Tristo is niet zomaar een bedrijf; het is een sociale werkplaats met een missie. Hier worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet alleen opgeleid, maar ook geholpen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dejen is slechts een van de vele gemotiveerde individuen die de kans hebben gekregen om te groeien en te gedijen in de stimulerende omgeving van Tristo.

Het doel van Tristo is om mensen in staat te stellen hun volledige potentieel te bereiken, ongeacht de obstakels waarmee ze geconfronteerd worden. Het programma biedt niet alleen training en vaardighedenontwikkeling, maar ook begeleiding en ondersteuning om deze individuen klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

Stappert Noxon Helmond: Een Bedrijf met Een Visie

Stappert Noxxon Helmond

Stappert Noxxon Helmond is een bedrijf dat gelooft in inclusiviteit en diversiteit op de werkvloer. Ze begrijpen dat talent overal te vinden is, en ze hebben besloten om hun deuren open te zetten voor mensen zoals Dejen, die hun vastberadenheid en potentieel willen laten zien.

Door Dejen de kans te geven om bij Stappert Noxxon Helmond te werken, toont het bedrijf zijn betrokkenheid bij het ondersteunen van de lokale gemeenschap en het creëren van kansen voor iedereen, ongeacht hun achtergrond. Dit is niet alleen een win-win situatie voor Dejen en Stappert Noxxon Helmond, maar ook voor de stad Helmond als geheel.

De Toekomst Ziet Er Stralend Uit

Terwijl Dejen zijn reis begint bij Stappert Noxon Helmond, kijken we uit naar wat de toekomst voor hem in petto heeft. Deze samenwerking tussen Tristo en Stappert Noxxon Helmond is een schitterend voorbeeld van hoe we samen kunnen bouwen aan een inclusievere en rechtvaardigere arbeidsmarkt. We hopen dat dit verhaal anderen zal inspireren om ook kansen te creëren en bruggen te slaan tussen individuen die op zoek zijn naar werk en bedrijven die op zoek zijn naar talent.

Dejen bij zijn werkbegeleider