Werknemers

Een Nieuw Hoofdstuk voor Bouzan!

tristo kleine icon
Redactie Tristo
September 8, 2023
5 min read

Succesvol geplaatste kandidaat: Bouzan

Bouzan, een van onze getalenteerde statushouders, heeft een opmerkelijke reis afgelegd en we zijn ontzettend trots om zijn succesverhaal met jullie te delen!

Jarenlang leefde Bouzan in de bijstand, worstelend met een taalachterstand en belemmeringen op de arbeidsmarkt. Maar met vastberadenheid en de steun van het Tristo-team, heeft Bouzan een opmerkelijke transformatie doorgemaakt.

Bij Tristo hebben we Bouzan niet alleen geholpen zijn taalvaardigheid te verbeteren, maar hem ook de kans gegeven om waardevolle werkervaring op te doen. Dankzij ons leer- en werktraject heeft Bouzan nieuwe vaardigheden ontwikkeld en zijn zelfvertrouwen herwonnen.

En het beste nieuws van alles: Bouzan is met succes geplaatst bij een bedrijf!

Zijn inzet en vasthoudendheid hebben vruchten afgeworpen, en hij begint nu aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven.

Dank aan Participatiecoach Joep van der Heijden!

Joeps geloof in Tristo en het potentieel van Bouzan heeft een belangrijke rol gespeeld in dit proces. We waarderen zijn bijdrage aan ons werk om levens te veranderen en kansen te bieden aan mensen die het nodig hebben.

Dit is waar Tristo voor staat: het bieden van kansen, het overbruggen van uitdagingen en het helpen van mensen zoals Bouzan om hun dromen waar te maken.