Werknemers

Tristo's Nieuwste Avontuur bij Martens-Van Wezel Kartonnages

tristo kleine icon
Redactie Tristo
September 25, 2023
5 min read

Tristo's Nieuwste Avontuur bij Martens-Van Wezel Kartonnages

Bij Tristo geloven we in het vinden van de perfecte match tussen talent en organisatie. Vandaag zijn we verheugd om ons nieuwste avontuur aan te kondigen: Major, een gedreven professional van 35 jaar, begint vandaag zijn spannende reis bij Martens-Van Wezel Kartonnages in Helmond. Wij willen dit moment aangrijpen om het hele team van Martens-Van Wezel Kartonnages van harte te bedanken voor hun vertrouwen in Tristo en Major. We wensen Major alle succes en voldoening in zijn nieuwe rol!

Over Martens-Van Wezel Kartonnages B.V in Helmond

Martens van Wezel Kartonnages

Bij Martens-Van Wezel Kartonnages draait alles om precisie en efficiëntie. Ze leveren op maat gemaakte oplossingen met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en snelheid, en dit alles tegen concurrerende prijzen. Hun klantenkring omvat zowel kleine als grote opdrachtgevers, zowel nationaal als internationaal. Ze werken rechtstreeks met klanten, maar ook via drukkerijen en ontwerpbureaus. Elke dag worden producten over de hele wereld verspreid die hun vorm en functionaliteit te danken hebben aan de expertise van Martens-Van Wezel Kartonnages.

Een Nieuw Hoofdstuk voor Major en Martens-Van Wezel Kartonnages

Major is lekker bezig!

Dit nieuwe hoofdstuk betekent veel voor zowel Major als Martens-Van Wezel Kartonnages. Major krijgt de kans om zijn vaardigheden en ervaring in te zetten in een bedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit en toewijding aan excellentie. Hij zal deel uitmaken van een team dat bekend staat om zijn vakmanschap en innovatie.

Martens-Van Wezel Kartonnages zal kunnen profiteren van Major's expertise en frisse perspectieven om hun groei voort te zetten en hun positie als marktleider te versterken. Bij Tristo zijn we verheugd om getuige te zijn van deze nieuwe samenwerking en kijken we uit naar Major's succesvolle bijdrage aan het team van Martens-Van Wezel Kartonnages.

Blijf op de hoogte voor meer updates over onze spannende avonturen en succesverhalen! En als u ook op zoek bent naar de perfecte match voor uw organisatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen uw talent te vinden en uw organisatie te laten groeien.