Partners

Turkse Textiel gigant bouwt als eerst in Nederland een lijn in Helmond!

tristo kleine icon
Redactie Tristo
July 6, 2023
5 min read

We zijn verheugd om jullie op de hoogte te stellen van een spannende nieuwe ontwikkeling binnen de Tristo-familie! Tristo Textiel, een gloednieuw bedrijf van Tristo, is opgezet in samenwerking met een textielgigant uit Turkije. Deze strategische samenwerking brengt hoogwaardige textielproductie naar Nederland, waarbij de Turkse kwaliteit wordt geleverd zonder lange sample delivery tijden. We zijn enthousiast over de vele voordelen die deze samenwerking biedt, niet alleen voor Tristo, maar ook voor toekomstige partners die nu de mogelijkheid hebben om een deel van hun productie in Nederland te laten plaatsvinden in plaats van in Turkije.

Tristo Textiel: Kwaliteit en Gemak

Tristo Textiel is ontstaan uit de samenwerking tussen Tristo en een gerenommeerde textielgigant uit Turkije. Door deze nauwe samenwerking kunnen we de hoogwaardige Turkse kwaliteit bieden die zo gewild is, maar dan met het gemak van productie in Nederland. Dit betekent dat toekomstige partners van Tristo nu kunnen profiteren van de vele voordelen die deze samenwerking met zich meebrengt.

Geen transportkosten en kortere lijnen

Een van de belangrijkste voordelen van de samenwerking met Tristo Textiel is de eliminatie van transportkosten. Doordat de productie in Nederland plaatsvindt, hoeven er geen lange afstanden te worden overbrugd om de producten naar hun bestemming te krijgen. Dit leidt niet alleen tot aanzienlijke kostenbesparingen, maar ook tot kortere doorlooptijden en snellere leveringen. Kortere lijnen zorgen ervoor dat toekomstige partners efficiënter kunnen opereren en hun klanten sneller kunnen bedienen.

Lokale productie, lokale expertise

Met Tristo Textiel kunnen toekomstige partners profiteren van lokale productie in Nederland. Dit betekent dat ze kunnen rekenen op de expertise en kennis van het Tristo-team, dat lokaal aanwezig is en bekend is met de Nederlandse markt. Deze lokale expertise stelt Tristo Textiel in staat om flexibel in te spelen op de behoeften en wensen van de klanten, waardoor maatwerkoplossingen mogelijk zijn en er een nauwe samenwerking ontstaat.